O meni

Pozdrav i dobrodošli!

Ja sam Dejan Kovačević, osnivač DeKovach sajta, mesta gde zajedno sa dragim ljudima pišem o životu i stvarima koje nam on nanosi na put. Bavim se grafičkim dizajnom i fotografijom i ovde možete pronaći i interesantne sadržaje upravo iz tih oblasti. Volim belu kafu, iUređaje i duge boravke u prirodi.

Verujem da su ljubav i učenje dve stvari na koje se odlučimo, i da su u korenu svakog izbora koji u toku dana donesemo. Iz jednog takvog izbora nastao je brend DeKovach. Iz ljubavi prema fotografiji i dizajnu odabrao sam da učim, dok sam u međuvremenu stvarao i redefinisao sebe i svoj svet. Ovaj sajt deo je tog sveta.

Cilj ovog sajta je da vam on posluži kao vodič, inspiracija i mesto na koje ćete se rado vraćati u potrazi za nekim drugačijim stvarima. Kao mesto na kome ćemo zajedno razmenjivati misli, reči i osećanja.

In my life I have found two things of priceless worth – learning and loving. Nothing else – not fame, not power, not achievement for its own sake – can possibly have the same lasting value. For when your life is over, if you can say ‘I have learned’ and ‘I have loved’ you will also be able to say ‘I have been happy’…
A.C.C. – Rama II