O meni

Ja sam Dejan Kovačević, grafički dizajner, fotograf i autor DeKovach bloga. Rođen sam u Aranđelovcu, gradu u centralnoj Srbiji poznatom po mineralnoj vodi.

Od kada znam za sebe u stalnoj sam potrazi za novim perspektivama kroz koje mogu videti svet. O njima ovde i pišem. One mi pomažu da rastem i učim. Kroz takvu potragu naučio sam koliko je osnažujuće za duh čoveka kada stvari vidimo drugačije.

Trudim se da živim život iz trenutka. Volim izazove, ali ih pažljivo biram. Verujem u ljude i svetlu budućnost. Verujem da je ljubav ono što povezuje atome. Umove i galaksije.

Profesionalno

Proteklih 6 godina radio sam na projektima razvoja brenda za različite klijente. Kroz kreativna dizajn rešenja, pomažem im da napreduju i rastu.

Tokom 2016.-te godine formirao sam sopstveni dizajn studio i od tada sarađujem sa zainteresovanim stranama na nezavisnoj bazi. Pre toga, 4 godine radio sam kao grafički dizajner i marketing menadžer u NO-NO Club dečijoj modnoj kući. Među klijentima za koje sam radio su Visoka škola strukovnih studija Aranđelovac, Optel Telekom, Edukacioni centar Svitac… Više informacija o tome možete pogledati na mom LinkedIn profilu.

Zainteresovani ste da radimo zajedno?
Kontaktirajte me