Projekat redizajna vebsajta Narodne biblioteke trajao je par meseci kako bi fino rafinirali sve sadržaje koje čitaoci od jednog sajta biblioteke očekuju. Sajt nudi opšte informacije o radu Biblioteke, jasno je koncipiran i jednostavan za pretraživanje.

Pored pretrage fonda biblioteke, korisnicima su približeni svi sadržaji Biblioteke. Olakšano je učlanjenje, dostupni su biografski podaci znamenitih Aranđelovčana, sajt je prilagođen i za smart telefone i moguće je preuzimanje knjiga u elektronskoj formi.

Paralelno sa novim dizajnom vebsajta, pokrenut je i novi internet domen pod kojim se Narodna biblioteka „Sveti Sava“ u Aranđelovcu od sada predstavlja internet publici – www.nbssa.rs

Nova članska karta biblioteke
Dizajn zahvalnice
Dizajn folije za nove izloge biblioteke

O saradnji sa DeKovach dizajnom

Biljana Radašinović,
direktorka Narodne biblioteke Sveti Sava Aranđelovac

„Imala sam to zadovoljstvo da sa Dejanom radim na izradi sajta Narodne biblioteke „Sveti Sava“ u Aranđelovcu, gde sam i zaposlena.

Pravo osveženje bilo je raditi sa mladim čovekom koji je, pored neospornog znanja, pun novih ideja, inovacija i, što je, najvažnije entuzijazma i pozitivnosti. Pored toga, krasi ga izuzetna profesionalnost i odgovornost prema radu.

Topla preporuka, kako od mene lično tako i u ime aranđelovačke Biblioteke, za saradnju sa Dejanom i njegovom firmom DeKovach!“


Dodatne informacije

Dizajn rešenje vebsajta možete pogledati na sledećoj stranici
www.nbssa.rs

#############