O meni

Ja sam Dejan Kovačević, osnivač specijalizovanog dizajn studija i brenda DeKovach.

Osnovna misija DeKovach dizajna je da kroz moderna rešenja i napredne tehnologije svoje neposredno okruženje učinim više svesnim prostorom.

Ovaj važan cilj, trudim se da dostignem dizajnirajući vizuelna rešenja na iskren i smislen način, pronalazeći inspiraciju u tehnologiji i njenoj snažnoj vezi sa duhovnošću i prirodom.

Vodeći se ovim principima vrednost DeKovach dizajna se ogleda u razvoju drugačijih rešenja od onih koji su dostupni na lokalnom tržištu.

Neki od klijenata sa kojima sarađujem su: Narodni muzej Aranđelovac, Visoka škola strukovnih studija Aranđelovac, Narodna biblioteka Sveti Sava Aranđelovac, Turistička organizacija opštine Aranđelovac, Optel Telekom, Zero Waste University…

O razvoju

2011.- 2015. – Po završetku škole 2011. godine i sticanja diplome Industrijskog dizajnera, nekoliko godina sam svoje dizajn veštine unapređivao u dečjoj modnoj kući No-No Club.

2016.- 2018. – Krajem 2016. godine osnovao sam DeKovach studio, a dve godine kasnije, sa željom da se ovaj brend snažnije izrazi, počeo sam da razvijam seriju postera koji se mogu kupiti u online shopu. Neke od unikatnih primeraka postera, francuska agencija Arôme prepoznala je 2018. godine na platformi Favourite design, koja bira najbolja dizajn rešenja na svetu u tekućoj godini.

2019. – U proleće 2019. godine DeKovach studio počinje saradnju u oblasti fotografije i dizajna sa Medijskom kućom Priče sa dušom d.o.o. kompanijom koja je izdavač najpozitivnijeg sajta u Srbiji – Priče sa dušom – i koja posluje u oblasti medija i turizma na srpskom i francuskom tržištu.
 

Preporuke

“Dejanov dizajn predstavio
je našu kompaniju bolje nego hiljadu reči.
Sjajna saradnja sada i u budućnosti takođe. Preporuka.”

– Luka M. Oroš, Energo Solutions, Češka Republika

Idi na preporuke »

 

Želite da radimo zajedno?

Kontaktirajte me »