O meni

Ja sam Dejan Kovačević, osnivač dizajn studija i brenda DeKovach.

Ideja vodilja DeKovach dizajna je da kroz konkretna dizajn rešenja i napredne tehnologije svoje neposredno okruženje učini više svesnim prostorom.

Ovaj cilj pokušavam da dostignem dizajnirajući vizuelna rešenja na iskren način, pronalazeći inspiraciju u tehnologiji i prirodi, i njihovoj nerazdvojivoj vezi sa duhovnošću.

Ljudi sa kojima sarađujem u DeKovach dizajnu vide vrednost kroz razvoj drugačijih rešenja od onih koji su im do tada bili poznati, ali i kroz edukaciju u oblastima za koje pokazuju interesovanje.

Neki od klijenata sa kojima sarađujem su: Narodni muzej Aranđelovac, Visoka škola strukovnih studija Aranđelovac, Narodna biblioteka Sveti Sava Aranđelovac, Turistička organizacija opštine Aranđelovac, Optel Telekom, Zero Waste University…

O razvoju

2011.- 2015. – Po završetku škole 2011. godine i sticanja diplome Industrijskog dizajnera, nekoliko godina sam svoje dizajn veštine unapređivao u dečjoj modnoj kući No-No Club.

2016.- 2018. – Krajem 2016. godine osnovao sam DeKovach studio, a dve godine kasnije, sa željom da se ovaj brend snažnije izrazi, počeo sam da razvijam seriju postera koji se mogu kupiti u online shopu. Neke od unikatnih primeraka postera, francuska agencija Arôme prepoznala je 2018. godine na platformi Favourite design, koja bira najbolja dizajn rešenja na svetu u tekućoj godini.

2019. – U proleće 2019. godine DeKovach studio počinje saradnju u oblasti fotografije i dizajna sa Medijskom kućom Priče sa dušom d.o.o. kompanijom koja je izdavač najpozitivnijeg sajta u Srbiji – Priče sa dušom – i koja posluje u oblasti medija i turizma na srpskom i francuskom tržištu.
 

Preporuke

“Dejanov dizajn predstavio
je našu kompaniju bolje nego hiljadu reči.
Sjajna saradnja sada i u budućnosti takođe. Preporuka.”

– Luka M. Oroš, Energo Solutions, Češka Republika

Idi na preporuke »

 

Želite da radimo zajedno?

Kontaktirajte me »