Optel telekom

Optel telekom je telekomunikacioni operator na području Aranđelovačke opštine koji nudi usluge interneta, televizije i telefonije. Izdvaja se od sličnih operatora ponudom interneta putem različitih tehnologija, poput Wi Fi-ja, ADSL-a, optike i putem kablovske televizije.

Razvoj

Poveren mi je zadatak razvoja osnovne dizajnerske strukture brenda Optel Telekoma – logo i prateća paleta boja.

Brand boje Optel telekoma

Iz iskustva koje imam sa telekomunikacionim partnerima, odabrao sam boje koje najlakše reprezentuju vrednosti Optel Telekoma. Kombinacije boja odlično komuniciraju u promotivnim materijalima.

Poster Optel telekoma za optički internet

Razvoj brenda

Saradnja se nastavila kroz razvoj novog vebsajta prilagođenog mobilnim uređajima, dizajn flajera, postera, promotivnog štanda i ostalih branding materijala.

Vebsajt Optel telekoma
Prilagodljivi sajt Optel Telekoma

Precizan

Ono što odlikuje Optel telekom jeste njegova težnja ka preciznosti i perfekcionizmu. To se prepoznaje od softverskih rešenja koja interno razvijaju, do težnja u dizajnu.

Dizajn dokumentacije Optel telekoma

Jednostavan

Kako je u pitanju tim ljudi koji se vrlo detaljno bavi telekomunikacionim poslom, jednostavnost je odlika Optel Telekom ponude. Novi dizajn prati tu filozofiju i pruža kupcima i potencijalnim korisnicima konkretan i jasan izbor ponude usluga i servisa.

Vizuelni detalj sa flajera Optel telekoma

Povezan

Sa ambicijom da postane sinonim za povezanost, poruka koju Optel Telekom želi da prenese javnosti jeste da ga prepozna kao partnera za budućnost povezivanja putem naprednih tehnologija.

Logo Optel Telekoma

 

Dodatne informacije

Dizajn rešenja za vebsajt Optel Telekoma možete pogledati na sledećoj strani
www.optel.rs

Želite da radimo zajedno?

Kontaktirajte me »