DeKovach posteri na DEV9T festivalu

DeKovach posteri izloženi su u digitalnoj formi na DEV9T festivalu. 😋😍

Fotografije postera bile su izložene na video bimu tokom trajanja festivala, a to je bio i prvi put da su DeKovach posteri predstavljeni širem krugu ljudi.

O DEV9T

DEV9T, interaktivni umetnički događaj jedinstven u regionu, održan je u Staroj Ciglani u Beogradu od 14. do 22. juna 2019.

DEV9T je umetnička kolonija, galerija, plesni podijum, koncertni prostor, kafana, skejt park, igralište za decu i odrasle, gradilište, škola, art market, motivator kreativnosti. DEV9T želi da inspiriše, pokreće, izvlači umetnost iz pojedinaca i ekipa, izbaci iz zone komfora i da motiviše zainteresovane da zakorače i da unesu sebe u svet oko sebe. Na DEV9T su svi dobrodošli!

Već pet godina pod sloganom „STVARAJ DALJE“, Dev9t ima misiju podsticanja kreativnosti kod svih ljudi. Do sada je više od 3000 umetnika prikazalo svoje radove na ovoj manifestaciji, a pošto DEV9T podstiče stvaralaštvo na licu mesta, organizovano je i više od 150 radionica.

Posetioci su uživali na desetinama koncerata i žurki, među kojima se izdvajaju koncerti hip-hop rejv senzacije DIE ANTWOORD, kao i po prvi put realizovan zajednički nastup techno začetnika JUANA ATKINSA i BEOGRADSKOG SIMFONIJSKOG ORKESTRA, pod dirigentskom palicom Emina Džijana.

Na događaju redovno nastupa i plejada domaćih izvođača. DEV9T se može pohvaliti i produkcijom zapažene predstave „Kralj Ibi“ u režiji Gorana Jevtića, kao i izložbama radova legendarnog Maxima (The Prodigy) i Connor Brothers-a.

Radovi koji su izloženi

Objavljeno u